Verzwaringsdeken volwassenen

Neem afscheid van stressvolle dagen en rusteloze nachten. Ervaar de unieke omhelzing van een Simply Cosy verzwaringsdeken voor volwassenen en slaap zoals nooit tevoren. Een verzwaringsdeken, ook wel bekend als weighted blanket, helpt om slaap te verbeteren, angst weg te nemen en stress te verminderen. Hierdoor heb je meer focus en energie overdag.

Verzwaringsdekens volwassenen los

Titel van het product

Subtitel van het product

€99,95

Titel van het product

Subtitel van het product

€99,95

Sneller &
Dieper slapen

Minder stress & angst

Beter herstel & ontspanning

Verhoging energie & focus

Verzwaringsdeken voor volwassenen kopen?

Overweeg jij om een verzwaringsdeken/weighted blanket voor volwassenen te kopen? Bij Simply Cosy ben je aan het juiste adres. Wij hebben verzwaringsdekens voor volwassenen met van 4.5 kilo, verzwaringsdekens van 6 kilo, verzwaringsdekens van 8 kilo of verzwaringsdekens van 10 kilo.

Koop een bundel voor een verzwaringsdeken voor volwassenen met hoes. Hierdoor bespaar je 10 euro!

Wat is een verzwaringsdeken voor volwassenen?

Een verzwaringsdeken: Eigenlijk zegt de naam het al. Het is letterlijke een verzwaarde deken. Het liggen onder een verzwaringsdeken voelt als het krijgen een liefdevolle knuffel en geeft een veilig en geborgen gevoel. De verzwaringsdeken oefent druk uit op het zenuwstelsel waardoor het de aanmaak van het slaaphormoon melatonine en het geluk hormoon serotonine bevorderd worden. Daarnaast wordt de aanmaak van het stress hormoon cortisol verminderd.

Alle volwassenen kunnen profijt hebben bij het gebruik van een verzwaringsdeken. Een verzwaringsdeken kan daarnaast volwassenen met een angst of slaapstoornis, chronische stress, ADHD, ADD en autisme helpen om te ontspannen, beter te slapen en overprikkelingsklachten te verminderen.

Welk gewicht verzwaringsdeken heb ik nodig?

Om de effecten van een verzwaringsdeken voor volwassenen zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk het juiste gewicht te kiezen. Wij raden aan om een verzwaringsdeken te kiezen die ongeveer 10% van je lichaamsgewicht is.  Bekijk in de onderstaande tabel hoe zwaar een verzwaringsdeken voor volwassenen moet zijn.

Lichaamsgewicht
t/m 45 kg: 4.5 kilo verzwaringsdeken
50 t/m 70 kg: 6 kilo verzwaringsdeken
70 t/m 90 kg: 8 kilo verzwaringsdeken
90+ kg: 10 kilo verzwaringsdeken
De waardering van simplycosy.nl/home/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 255 reviews.