Verzwaringsdeken volwassenen

Neem afscheid van stressvolle dagen en rusteloze nachten. Ervaar de unieke omhelzing van een Simply Cosy verzwaringsdeken voor volwassenen en slaap zoals nooit tevoren. Een verzwaringsdeken, ook wel bekend als weighted blanket of verzwaarde deken, helpt om slaap te verbeteren, angst weg te nemen en stress te verminderen. Hierdoor heb je meer focus en energie overdag.

Voordeelbundels

Verzwaringsdeken Volwassenen + hoes

Koop een bundel en ontvang €10 korting! 

Verzwaringsdeken + minky hoes (heerlijk warm en zacht)

159,95

149,95

Verzwaringsdeken + katoenen hoes (ademend, geschikt voor alle seizoenen)

159,95

149,95

Verzwaringsdeken + bamboe hoes (heerlijk koel en zacht)

159,95

149,95

Losse Verzwaringsdekens

De nieuwste generatie verzwaringsdekens

€109,95

Titel van het product

Subtitel van het product

€99,95

Titel van het product

Subtitel van het product

€99,95

Verzwaringsdeken kopen?

Overweeg jij om een verzwaringsdeken te kopen? Bij Simply Cosy ben je aan het juiste adres. Wij hebben verzwaringsdekens voor volwassenen van 4.5, 6, 8  of 10 kilo. Koop je een verzwaringsdeken met hoes, dan bespaar je 10 euro!

Hoe werkt een verzwaringsdeken?

Een verzwaringsdeken: Eigenlijk zegt de naam het al. Het is letterlijk een verzwaard deken. Het liggen onder een zwaar deken voelt als het krijgen een liefdevolle knuffel en geeft een veilig en geborgen gevoel. Het zware deken oefent druk uit op het zenuwstelsel waardoor het de aanmaak van het slaaphormoon melatonine en het geluk hormoon serotonine bevorderd worden. Daarnaast wordt de aanmaak van het stress hormoon cortisol verminderd.

Alle volwassenen kunnen profijt hebben bij het gebruik van een drukdeken. Een therapeutisch verzwaringsdeken kan bovendien volwassenen met een angst of slaapstoornis, chronische stress, ADHD, ADD en autisme helpen om te ontspannen, beter te slapen en overprikkelingsklachten te verminderen.

Welk gewicht verzwaringsdeken heb ik nodig?

Om de effecten van een verzwaringsdeken zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk het juiste gewicht te kiezen. Wij raden aan om een zwaartedeken te kiezen die ongeveer 10% van je lichaamsgewicht is.  Bekijk in de onderstaande tabel welk gewicht zwaartedeken jij nodig hebt.

Lichaamsgewicht
t/m 45 kg: 4.5 kilo
50 t/m 70 kg: 6 kilo
70 t/m 90 kg: 8 kilo
90+ kg: 10 kilo

Sneller &
Dieper slapen

Minder stress & angst

Beter herstel & ontspanning

Verhoging energie & focus

De waardering van simplycosy.nl/home/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 373 reviews.