Verzwaringsdeken kind

Neem afscheid van stressvolle dagen en rusteloze nachten. Geef je kind een goede nachtrust met de verzwaringsdeken kind van Simply Cosy. Een verzwaringsdeken voor kinderen, ook wel betekend als weighted blanket zorgt voor een lichte druk op het lichaam, vergelijkbaar met een liefdevolle knuffel. Het gebruik van een verzwaringsdeken laat je kind makkelijker in slaap vallen, dieper slapen en vermindert stress en prikkels.

Voordeelbundels

Verzwaringsdeken + hoes kind

Koop een verzwaringsdeken samen met een hoes voor je kind en ontvang €10,- korting!

De nieuwste generatie verzwaringsdeken inclusief een hoes.

Verzwaringsdeken kind

De nieuwste generatie verzwaringsdekens.

Titel van het product

Subtitel van het product

€99,95

Titel van het product

Subtitel van het product

€99,95

Titel van het product

Subtitel van het product

€99,95

Sneller &
Dieper slapen

Minder stress & angst

Beter herstel & ontspanning

Verhoging energie & focus

Verzwaringsdeken kind kopen?

Overweeg jij om een verzwaringsdeken voor je kind te kopen? Wij helpen je graag verder. Wij hebben verzwaringsdekens voor kinderen met verschillende gewichten. Zo koop je bij ons een verzwaringsdeken van 2,5 kilo of een verzwaringsdeken van 3,5 kilo. Zo vind je bij ons altijd een verzwaarde deken die bij jouw kind past. Afhankelijk van het gewicht van je kind kies je voor het gewicht van de zwaarte deken. Koop een verzwaringsdeken kind bundel en bespaar 10 euro.

Waarom een verzwaarde deken voor je kind?

Slaapt jouw kind onrustig of valt hij/zij moeilijk in slaap? Dan kan verzwaarde deken voor kinderen hierbij helpen. Alle kinderen kunnen baat hebben bij het gebruik van een verzwaringsdeken, maar vooral kinderen die die moeite hebben in slaap te vallen of een hele nacht door te kunnen slapen. Daarnaast is een verzwaringsdeken een effectief middel voor kinderen met autisme, ADD, ADHD, hoogsensitiviteit en overprikkelingsklachten. Door de lichte druk op het lichaam kan een druk of hoogsensitief kind, makkelijker tot rust komen en prikkels verwerken.

Juiste gewicht verzwaringsdeken kind?

Om de effecten van een verzwaringsdeken voor je kind zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk het juiste gewicht te kiezen. Wij raden aan om een verzwaringsdeken te kiezen die ongeveer 10% van je kind zijn/haar lichaamsgewicht is.  Bekijk in de onderstaande tabel hoe zwaar een verzwaringsdeken kind moet zijn.

25 tot 35 kg : 2,5 kilo verzwaringsdeken
35 tot 45 kg: kilo verzwaringsdeken
45+ (of langer dan 150cm)*

*Is je kind zwaarder dan 40 kilo of langer dan 150? Dan raden wij aan om een volwassenen deken van 4,5 of 6 kilo te kopen

De waardering van simplycosy.nl/home/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 373 reviews.