In dit artikel:

Blog

Wouter (32): “Eindelijk kon ik weer doorslapen”

Delen
Delen
Delen

Sinds een jaar of twee word ik ’s nachts regelmatig wakker en kan dan niet goed meer in slaap komen.  Ik lag te piekeren, stond moe op en had een hele dag veel minder energie. In plaats van ’s avonds naar te sportschool te gaan bleef ik op de bank zitten. Eigenlijk werd ik gewoon eenzaam omdat ik niet veel meer naast mijn werk kon doen. 

Op zoek naar een oplossing

Ik ging op zoek, via het internet, naar een mogelijk oplossing voor mijn doorslaap probleem. Homeopathische slaapdruppels, meditatieoefeningen, speciale thee. Van alles kwam voorbij maar hetgeen wat mij echt aansprak waren de verzwaringsdekens. Met een zwaardere deken in een lekkere zachte hoes, heerlijk doorslapen. Dat klonk voor mij als een goede oplossing. Nu nog de keuze welke deken. Omdat ik een OEKO tex label ook belangrijk vind ben ik daarop verder gaan zoeken en kwam uiteindelijk bij Simply Cosy uit. 

Eindelijk doorslapen

Het was wel even wennen om onder een zwaardere deken te slapen.  In het begin werd ik in zelfs wat vaker wakker maar ik wist dat ik aan de deken moest wennen. Na 10 dagen werd ik nog maar sporadisch wakker en nu, na drie maanden slaap ik bijna altijd door. Als ik dan ’s nachts toch nog eens wakker word is het maar van korte duur. Eindelijk kan ik weer doorslapen en heb weer volop energie; ook om te gaan sporten en leuke dingen te doen met mijn vrienden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van simplycosy.nl/home/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 880 reviews.