In dit artikel:

Vrouw ligt op de bank onder een verzwaringsdeken
Blog

Sandra (29) Verhoogde stress door carrièrewissel

Delen
Delen
Delen

Door een carrièrewissel ervaarde ik in veel delen van mijn leven stress. Ondanks mijn pogingen rustig te blijven en mijn stressniveau te verlagen hielp niks blijvend. Ik begon een beetje te vertwijfelen omdat zelfs mijn tijd op de bank ’s avonds en het slapen begonnen te lijden onder de stress als gevolg van mijn werksituatie.  

Een natuurlijke oplossing

In mijn zoektocht naar nieuwe manieren om mijn stress te verminderen ontdekte ik de verzwaringsdekens van Simply Cosy. De dekens zouden door het gewicht een subtiele druk uitoefenen en zo de vrijgave van het slaaphormoon melatonine en gelukshormoon serotonine stimuleren. Daarnaast zou de aanmaak van het stresshormoon cortisol, waar ik zo veel last van had, verminderen. De deken zou een natuurlijke oplossing kunnen bieden voor mijn stress en angst. Ik heb uiteindelijk voor een Simply Cosy verzwaringsdeken gekozen vanwege het ruime aanbod aan hoezen, de Europese keurmerken en de behulpzame klantenservice.  

Eindelijk Rust

Nu dat ik tijd heb gehad om de deken uit te proberen en te implementeren in mijn levensstijl wil ik nooit meer terug. Het duurde even, maar het verschil was na een tijd duidelijk te merken. De deken heeft daadwerkelijk geholpen om mijn stress te verminderen. Ik heb het gevoel dat ik meer innerlijke rust heb en dat ik de prikkels van mijn werk beter aankan. Ik lig ‘s avonds op de bank na een lange dag graag onder mijn verzwaringsdeken en kom zo tot rust en heb weer vreugde kunnen vinden in mijn avondroutine. Daarnaast gebruik ik de deken op extra drukken dagen ook om goed in slaap te kunnen vallen, zo weet ik dat piekeren in bed en een slapeloze nacht geen schijn van kans meer hebben. Daarnaast vond ik de Cloud Gids ook heel handig. Door de laagdrempeligheid heb ik een paar tips kunnen toepassen in mijn routine en leefomgeving om mijn slaap te optimaliseren. 

Voor mij betekent de verzwaringsdeken van Simply Cosy rust en vertrouwen. Ik weet nu dat ik iets thuis heb leggen waar ik op kan vertrouwen om mij te kalmeren en tot rust te brengen. Het is een constante in mijn hectische leven en dat vind ik ontzettend fijn. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van simplycosy.nl/home/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 880 reviews.