In dit artikel:

Blog

Marta (33): “Daan (4) slaapt eindelijk door’

Delen
Delen
Delen

Bij mijn dochtertje Isa (7), was inslaap vallen en doorslapen nooit een probleem. Mijn man en ik wisten ons dan ook geen raad toen ons zoontje Daan (4) vanaf vorige zomer steeds in de nacht naar ons toe kwam. We hoopten dat dit een fase zou zijn, maar het hield maar niet op. Daan terug in bed krijgen kostte vaak veel moeite en tijd. Dit ging weer ten koste van mijn slaap, of die van mijn man. Wij hebben verschillende dingen geprobeerd, maar niks hielp Daans slaap te verbeteren.

Een investering 

Per toeval stuitte ik op een social media bericht over verzwaringsdekens. Ik had hier nog nooit eerder van gehoord. Ik had mijzelf ingelezen en besloot dat het een poging waard was. Op zoek naar Nederlandse verzwaringsdekens, kwam ik uit bij Simply Cosy. Mij spraken aanvankelijk de leuke hoezen aan. Daan is grote fan van alles wat met dino’s te maken heeft, dus die keuze was snel gemaakt. Het was een flinke uitgave voor een deken, maar als hij beter zou gaan slapen zou de investering dubbel en dwars waard zijn. 

Wat een opluchting 

Daan vond de deken gelijk interessant. Wij moesten hem gelukkig dus niet overtuigen om zijn huidige deken te vervangen met de verzwaringsdeken. De eerste dagen merkte ik niet veel verschil, maar na een aantal dagen kwam Daan s’ nachts niet meer naar ons toe. Eindelijk sliep hij door! Ik had online gelezen dat het wel tot 2 weken kon duren totdat het effect merkbaar zou zijn, dus ik was verrast hoe snel het bij Daan werkte. 
Af en toe komt hij ’s nachts nog wel eens uit zijn bed, maar het is aanzienlijk minder geworden sinds dat hij de verzwaringsdeken van Simply Cosy gebruikt. Niet alleen slaapt Daan nu beter, maar mijn man en ik kunnen weer volledige nachten slapen. Wat een opluchting.

De tweede deken

Ondanks dat Isa goed sliep wilde zij uiteindelijk ook een verzwaringsdeken. Zij heeft voor haar verjaardag een bundel met de sterren hoes gekregen. Isa vindt de deken heerlijk en neemt hem altijd mee op de bank ’s avonds. Misschien moeten mijn man en ik ook maar eens de dekens gaan proberen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van simplycosy.nl/home/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 880 reviews.