Satijnen kussensloop

Heb jij ’s ochtends last van warrige haren, klitten of vettige huid? Of wil jij simpelweg het beste voor huid & haar? De Satijnen Kussenslopen van Simply Cosy zijn een must have! Onze satijnen kussensloop heeft een verzorgende werking voor huid en haar. Begin stralend aan je dag!

Sneller &
Dieper slapen

Minder stress & angst

Beter herstel & ontspanning

Verhoging energie & focus

Satijnen kussensloop kopen?

Satijnen kussenslopen zijn kussenslopen gemaakt met een fijn weefsel. In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, is satijn namelijk geen stof maar de manier waarop de stof geweven is. Satijnen kussenslopen kunnen van veel verschillende materialen gemaakt zijn zoals katoen-satijn, zijde-satijn of polyester-satijn. De Satijnen Kussenslopen van Simply Cosy zijn gemaakt van polyester-satijn omdat deze stof de meeste voordelen met zich meebrengt. Polyester-satijn is namelijk duurzaam, milieuvriendelijk en slijt minder snel.

Waarom satijnen kussensloop kopen?

De Satijnen Kussensloop van Simply Cosy heeft een anti-allergene samenstelling en een dicht gewoven structuur. Niet alleen voelt de stof hierdoor fijn aan, het zorgt ook voor vochtbehoud in huid en haar.

In tegenstelling tot katoen zal het vocht van huid en haar niet opgenomen worden door ons satijnen kussensloop. Daarnaast ontstaat er bij een satijnen kussensloop veel minder wrijving tussen het kussensloop en je huid en haar.

De Curly Girl Methode

 

De satijnen kussensloop van Simply Cosy is de perfecte toevoeging aan je Curly Girl producten. De Curly Girl methode is haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar. Hierbij is het belangrijk om de juiste Curly girl producten te gebruiken. Een satijnen kussensloop is onmisbaar voor je krullen. De satijnen kussensloop zorgt ervoor dat je Curly Girls producten zoals crèmes niet worden geabsorbeerd door je kussen. Daarnaast zorgt de satijnen kussensloop ervoor dat je krullen niet splijten bij de punten of opgeruwd worden.

De waardering van simplycosy.nl/home/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 373 reviews.