Verzwaringsdeken hoes volwassenen

Neem afscheid van stressvolle dagen en rusteloze nachten. Wij hebben de perfecte hoezen voor jouw zwaarte deken. Met de verzwaringsdeken hoes voor volwassenen van Simply Cosy kom je heel het jaar door. Er is namelijk een ruim aanbod aan kleuren en materialen. Zo vind je altijd een hoes voor je verzwaringsdeken die bij jou past.

Sneller &
Dieper slapen

Minder stress & angst

Beter herstel & ontspanning

Verhoging energie & focus

Hoezen voor verzwaringsdeken kopen

Ben je op zoek naar een hoes voor je verzwaringsdeken? Bekijk hierboven de verschillende variaties hoezen. Je kunt kiezen uit een katoenen, minky of bamboe hoes in drie verschillende kleuren. De hoezen zijn geschikt voor zowel de nieuwste generatie verzwaringsdekens als de oudere generatie. Alle hoezen zijn voorzien van 10 touwtjes die aan je Simply Cosy verzwaringsdeken vastgemaakt kunnen worden. Hierdoor verschuift je verzwaarde deken niet meer in de hoes. Alle hoezen zijn voorzien van OEKO-TEX en CE certificaten die kwaliteit en veiligheid garanderen.

Katoenen, minky of bamboe hoes

Bekijk het ruimte aanbod aan hoezen voor je Simply Cosy verzwaringsdeken. Wij hebben katoenen hoezen, minky hoezen en bamboe hoezen. Zo vind iedere slaper de perfecte hoes!

De waardering van simplycosy.nl/home/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 373 reviews.