Verzwaringsdeken hoes kind

Neem afscheid van stressvolle dagen en rusteloze nachten. Wij hebben de perfecte hoezen voor de verzwaringsdeken van jouw kind. Met de verzwaringsdeken kind hoezen van Simply Cosy kom je heel het jaar door. Alle verzwaringsdekenhoezen voor kinderen zijn namelijk dubbelzijdig. De ene kant is gemaakt van heerlijk zacht en warm minky, perfect voor in de winter. De andere kant is gemaakt van koelend en ademend katoen. Er zijn vier toffe designs waaruit je kunt kiezen!

Sneller &
Dieper slapen

Minder stress & angst

Beter herstel & ontspanning

Verhoging energie & focus

Verzwaringsdeken hoes kinderen kopen

Heb jij een verzwaringsdeken voor je kind aangeschaft? Denk dan ook aan een hoes voor de zwaartedeken. Kinderen kunnen evenveel baat hebben bij het gebruik van een verzwaringsdeken als vowassenen. Een verzwaringsdeken kan angstige en onrustige gevoelen van een kind verminderen. Na een dag vol prikkels, helpt de deken lichaamlijk en geestelijk to rust te komen.

Alle hoezen zijn dubbelzijdig en hierdoor heel het jaar door bruikbaar. De hoezen hebben 8 touwtjes die je aan je Simply Cosy verzwaringsdeken kind kunt vastmaken. Hierdoor verschuift de deken niet in de nacht. Alle hoezen zijn voorzien van OEKO-TEX en CE-certificaten die kwaliteit en veiligheid garanderen.

 

Zwaartedeken met hoes kind

Wij verkopen zowel losse zwaartdekens als verzwaringsdekens met hoes. Wanneer je een bundel koopt krijg je ook nog eens een leuke korting van ons. Win-Win! 

De waardering van simplycosy.nl/home/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 373 reviews.